Професионална електрическа пила за нокти XPRESS35 PRO - LUXORISE Германия, 35 000 RPM

Професионална електрическа пила за нокти XPRESS35 PRO - LUXORISE Германия, 35 000 RPM е изключително производително, многофункционално, надеждно устройство, идеално както за салони, така и за лична употреба.

XPRESS35 PRO LUXORISE има променлива скорост от 0-35 000 RPM и се регулира лесно с помощта на колелото на базовия модул. Цифровият дисплей, ръчната/педалната работа заедно със здравия и високопроизводителен патронник оптимизират работата на маникюристите и предлагат интуитивно, изключително удобно работно изживяване.

Пилата се препоръчва за пилене, гравиране, шлайфане, полиране, заточване, полиране и дефиниране на нокътното легло, като намалява времето за работа и повишава ефективността. Корпуса е с модерен дизайн и е изработен от качествени материали. Има система за контрол на скоростта, защита от претоварване и предпазен стоп.

Устройството достига скорост до 35 000 оборота в минута и има усъвършенстван превключвател за посока (две посоки на въртене), като е подходящо както за десничари, така и за левичари. Патронникът не вибрира по време на работа, здрав е, има оптимално тегло и тънък връх, който благоприятства плавността и прецизността на работа. Фрезата може да се смени без усилие.

Полезни съвети за продължителна употреба:
За всяка промяна на посоката на въртене, първо задайте скоростта на въртене на 0, след това натиснете бутона Назад / Напред. Не натискайте бутона Назад/Напред по време на работа. Има риск патронникът да изгори.

Технически спецификации:

Скорост: 35 000 RPM
Мощност: 65W
Захранващо напрежение: 220-240 V 50Hz
бял цвят
Модел: LUX-3500XP
Материал: ABS + Метал
Размер: 11,5 х 14 х 8 см
Тегло: 1800 гр
Посока на въртене FWD / REV
Гаранция: 12 месеца
Пакетът съдържа:

1 бр x Електрическа пила за нокти
1бр х патронник
1бр x педал
1бр x Държач за патронник
1 бр x Ръководство за потребителя

Този пакет не съдържа комплект фрезови глави!

Доставка в рамките на 3 до 5 дни.

638,00 лв. 398,00 лв.

Неустоими предложения

комплекти гел лакове

виж тук