Преносима електрическа пила REVOLUTION ULTRA 35 W - LUXORISE Германия, 30 000 RPM, черна

330,00 лв. 650,00 лв.
Промо Ново
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Преносима електрическа пила REVOLUTION ULTRA 35 W - LUXORISE Германия, 30 000 RPM, черна е пила, предназначена за маникюристите и ентусиастите в грижата за ноктите, с множество приложения за постигане на перфектен маникюр/педикюр.

Пилата се препоръчва за пилене, гравиране, шлайфане, полиране и дефиниране на нокътното легло, намалявайки времето за работа и повишавайки ефективността. Корпуса е ​​с модерен дизайн и е изработен от качествени материали. Има система за контрол на скоростта, защита от претоварване и предпазен стоп. Може да се управлява както ръчно, така и с включения педал, за по-голямо удобство при използване.

Устройството достига скорост до 30 000 оборота в минута и има усъвършенстван превключвател за посока (две посоки на въртене), като е подходящ както за десничари, така и за левичари. Патронникът не вибрира по време на работа, здрав е, има оптимално тегло и тънък връх, който благоприятства плавността и прецизността на работа. Шлифовъчната глава може да се смени без усилие.

Полезни съвети за продължителна употреба:
Когато пилата не се използва, уверете се, че е изключена с бутона OFF. Не е достатъчно режимът на работа да е зададен на 0.
За всяка промяна на посоката на въртене първо настройте скоростта на въртене на 0 и след това натиснете бутона Назад/Напред. Не натискайте бутона Назад/Напред по време на работа. Има риск патронникът да изгори.

Технически спецификации:

Скорост: 30 000 RPM
Мощност: 35W
Захранващо напрежение: 220-240 V 50Hz
Време за зареждане: 2 часа
Живот на батерията: до 8 часа
Цвят черен
Модел: LUX-3400DX
Размери: 14 х 7,5 х 3 см
Тегло: 280 гр
Гаранция: 12 месеца
Материал: ABS + Метал
Капацитет на батерията: 2000 mAh
Посока на въртене FWD / REV
Пакетът съдържа:

1бр x преносима пила за нокти
1бр х патронник
6 бр х Накрайници за полиране
6 бр x Шлифовъчни глави
1бр x ръководство за потребителя
1 x Държач за патронник
1 x Стойка за патронник

Доставка в рамките на 3 до 5 дни.