Професионална електрическа пила за нокти iFORCE PRO - LUXORISE Германия, 30 000 RPM, Сребриста

Професионална електрическа пила за нокти iFORCE PRO - LUXORISE Германия, 30 000 RPM, Silver е пила, предназначена за маникюристите и ентусиастите в грижата за ноктите, с множество приложения за постигане на перфектен маникюр/педикюр.

Пилата се препоръчва за пилене, шлайфане, полиране, заточване, полиране и дефиниране на нокътното легло, намалявайки времето за работа и повишавайки ефективността.Корпуса е ​​с модерен дизайн и е изработен от качествени материали. Има система за контрол на скоростта, защита от претоварване и предпазен стоп. Може да се управлява както ръчно, така и с включения педал, за по-голямо удобство при използване.

Устройството достига скорост до 30 000 оборота в минута и има усъвършенстван превключвател за посока (две посоки на въртене), като е подходящ както за десничари, така и за левичари. Патронникът не вибрира по време на работа, здрав е, има оптимално тегло и тънък връх, който благоприятства плавността и прецизността на работа. Шлифовъчната глава може да се смени без усилие.

Полезни съвети за продължителна употреба:
Когато пилата не се използва, уверете се, че е изключена, като натиснете бутона OFF. Не е достатъчно режимът на работа да е зададен на 0.
За всяка промяна на посоката на въртене първо настройте скоростта на въртене на 0 и след това натиснете бутона Назад/Напред. Не натискайте бутона Назад/Напред по време на работа. Има риск патронникът да изгори.

Патронникът е снабден с 3 пина, чрез които се осъществява връзката с електрическата резачка, посредством кабел. Стрелката на кабела на патронника трябва да е насочена нагоре, към посоката на стрелките. Захранващият кабел се поставя в отвора под бутона F/R.

Технически спецификации:

Скорост: 30 000 RPM
Мощност: 24W
Захранващо напрежение: 220-240 V 50Hz
Цвят: Сребрист
Модел: LUX-3300DX
Материал: метал и HQ пластмаса
Размери: 12 х 9 х 9,2 см
Тегло: 501гр
Посока на въртене FWD / REV
Гаранция: 12 месеца
Пакетът съдържа:

1 бр x Електрическа пила за нокти
1бр х патронник
1бр x крачен педал
6 бр х Накрайници за полиране
6 бр x Шлифовъчни глави
1бр x ръководство за потребителя

380,00 лв. 280,00 лв.

Неустоими предложения

комплекти гел лакове

виж тук