Професионална електрическа пила за нокти Expert Nails 35 000 RPM - SensoPRO Milano, черна

Професионална пила за нокти Expert Nails 35 000 RPM - SensoPRO Milano, Black има персонализиран, ултра-ефективен дизайн, 35 000 оборота в минута, цифров дисплей и сензорни бутони. Това е първокласно устройство с множество приложения при подготовката и завършването на маникюр/педикюр.

Expert Nails се препоръчва за пилене, шлайфане, полиране, заточване, полиране и дефиниране на нокътното легло, като намалява времето за работа и повишава ефективността. Корпуса е с модерен дизайн и е изработен от качествени материали. Има система за контрол на скоростта, защита от претоварване и предпазен стоп. Може да се управлява както ръчно, така и с включения педал, за по-голямо удобство при използване.

Устройството достига скорост до 35 000 оборота в минута и усъвършенстван превключвател за посока (две посоки на въртене), като е подходящ както за десничари, така и за левичари. Патронникът е здрав, не вибрира при работа, има оптимално тегло, а тънкият връх благоприятства плавността и прецизността на работа. Шлифовъчната глава може да се смени без усилие.

Интегрираният държач предлага удобство на всеки маникюрист. Патронникът е свързан към фрезата чрез своя кабел, оборудван с 3 щифта.

Доставка в рамките на 3 до 5 дни.

380,00 лв. 275,00 лв.

Неустоими предложения

комплекти гел лакове

виж тук