Писалка Масло за кожички с Ягода - Milano, Лечение на нокти

Маслото за кожички SensoPRO Milano с богато съдържание на есенциални витамини и ягода, се грижи и спира растежа на кутикулата за дълго време. Продуктът е много лесен за използване, благодарение на изключително практичната форма на шишенцето, което може да се върти и нанася с четка върху ръба на кутикулата.

Маслото за кожички е лечение за нокти, има овлажняващ и омекотяващ ефект. Маслото с вкус на ягода омекотява твърдия вид на кожичките и им придава мекота и устойчивост. Специалната четка е много лесна за използване, като изисква само малко количество течност за покриване на цялата повърхност на нокътя. Специалният аромат на маслото с аромат на ягода ще ви завладее веднага.

Това масло за кожичкие професионална обработка на ноктите. При редовна употреба естествено поддържа красотата на ноктите. Също така е идеален за ексфолирани, раздразнени, напукани или подути нокти, защото минимизира появата на инфекции или бактерии.

Маслото за кожички с аромат на ягода се нанася върху цялата повърхност на нокътя. Нежно масажирайте, докато се абсорбира напълно.

При много увредени нокти нанасяйте по-голямо количество масло за дълбока хидратация. Ако искате да премахнете кожичките, препоръчително е да използвате дървена клечка, с която леко избутвате кожичките в посока, обратна на растежа.

Количество: 8 мл

Неустоими предложения

комплекти гел лакове

виж тук