Професионална електрическа пила Marathon PRO - LUXORISE Германия, 35 000 RPM - Бяла

Професионалната електрическа пила Marathon PRO - LUXORISE Германия има скорост до 35 000 оборота в минута. Това е първокласна електрическа пила, една от най-мощните на пазара. Маникюристи от цял ​​свят препоръчват този модел.

Компактното основно устройство разполага с мощен мотор (60 W), регулируема лява/дясна посока на въртене и автоматична система за защита. Скоростта на въртене на тази ел пила се променя много лесно благодарение на централно разположения бутон за регулиране.

Патронникът с тънък връх и механизъм Twist Lock работи тихо, без вибрации, внимателно при всяка извършена операция. Подходящ е за пилене, гравиране, шлайфане, полиране, заточване, полиране и дефиниране на нокътното легло.

Професионална електрическа пила Marathon PRO - Luxorise Германия е изработена от качествени материали: ABS и метал. Може да се използва с помощта на педала със система против приплъзване.

Полезни съвети за продължителна употреба:
Когато пилата не се използва, уверете се, че е изключена с бутона OFF. Не е достатъчно режимът на работа да е настроен на 0.
За всяка промяна на посоката на въртене първо настройте скоростта на въртене на 0 и след това натиснете бутона Назад / Напред. Не натискайте бутона Назад/Напред по време на работа. Има риск патронникът да изгори.

Технически спецификации:

Скорост: 35 000 RPM
Мощност: 60W
бял цвят
Тегло: 1500 гр
Посока на въртене FWD / REV
Код на продукта: LUX-6300
Гаранция: 12 месеца

Пакетът съдържа:

- Професионална електрическа пила

- Педал

- 6 накрайника за полиране

- 6 глави

- Ръководство за употреба.

Доставка в рамките на 3 до 5 дни.

489,00 лв. 398,00 лв.

Неустоими предложения

комплекти гел лакове

виж тук