Професионална електрическа пила Energy Elite - LUXORISE Германия, 35 000 RPM, Бяла

310,00 лв. 398,00 лв.
Промо Ново
  • Марка: Luxorise
  • Кат. номер: L0305
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Професионална електрическа пила Energy Elite - LUXORISE Германия, 35 000 RPM е с елегантен и ергономичен дизайн. В същото време той е мощен, безшумен и лесен за използване.

Благодарение на практичния дизайн, патронникът може да бъде поставен директно върху централното устройство, докато бутонът за промяна на посоката на въртене и контролният бутон за педала / ръката са отпред, предлагайки на техника идеални условия за оптимизиране на процеса на пилене .

С въртящия се бутон в центъра на устройството може да се регулира скоростта на въртене, докато цифровият дисплей дава информация за скоростта.

Фрезата се препоръчва за пилене, гравиране, шлайфане, полиране, заточване, полиране и дефиниране на нокътното легло, като намалява времето за работа и повишава ефективността. Централното устройство е с модерен дизайн и е изработено от най-качествени материали. Има система за контрол на скоростта, защита от претоварване и предпазен стоп. Може да се управлява както ръчно, така и с включения педал, за по-голямо удобство при използване.

Устройството достига скорост до 35 000 завъртания в минута и усъвършенстван превключвател за посока (две посоки на въртене), като е подходящ както за десничари, така и за левичари. Патронникът не вибрира по време на работа, здрав е, има оптимално тегло и тънък връх, който благоприятства плавността и прецизността на работа. Шлифовъчната глава може да се смени без усилие.

Полезни съвети за продължителна употреба:
Когато резачката не се използва, уверете се, че е изключена с бутона OFF. Не е достатъчно режимът на работа да е настроен на 0.
За всяка промяна на посоката на въртене първо настройте скоростта на въртене на 0 и след това натиснете бутона Назад / Напред. Не натискайте бутона Назад/Напред по време на работа. Има риск патронникът да изгори.

Технически спецификации:

Цифров дисплей
Обороти: 35 000 об/мин
Мощност: 30W
Захранващо напрежение: 220-240 V 50Hz
Цвят: бял
Модел: LUX-4050DX
Материал: HQ пластмаса и метал
Тегло: 1.050 гр
Размери: 15,3 х 13,2 х 9,5 см
Посока на въртене FWD / REV
Гаранция: 12 месеца
Пакетът съдържа:

• 1 бр х Електрическа пила за нокти

• 1 бр х Патронник

• 1 бр x Педал

• 1 бр. x Стойка за патронник

• 1 бр x Стойка за маса за патронника

• 6 бр x Полиращи накрайници

• 6 бр x Шлифовъчни глави

• 1 бр x Ръководство за употреба

Доставка в рамките на 3 до 5 дни.