Професионална електрическа пила XPERT Elite - LUXORISE Германия, 35 000 RPM - оборота

Професионална електрическа пила за нокти X-PERT Elite - LUXORISE Германия, 35 000 RPM е първокласен продукт, предназначен за професионални маникюристи. Идеален е за постигане на безупречен маникюр/педикюр.

Професионалната пила за нокти X-PERT Elite има множество приложения: пилене, гравиране, шлайфане, полиране, заточване, полиране и дефиниране на нокътното легло. Това значително улеснява работата и намалява работното време.

Много мощното централно устройство е изработено от качествени материали. Предлага се с цифров дисплей, система за контрол на скоростта, защита от претоварване и предпазен стоп. Може да се управлява както ръчно, така и с включения педал.

Пилата има 35 000 оборота в минута и усъвършенстван превключвател на посоката (две посоки на въртене). По този начин е подходящ както за десничари, така и за левичари.

Патронникът е здрав, с оптимално тегло и тънък връх, което благоприятства плавността и опростяването на работата. Не вибрира по време на употреба. Фрезата може да се смени без усилие. Компактният продукт е стабилен на работната повърхност и лесен за поддръжка и почистване.

Полезни съвети за продължителна употреба:
Когато пилата не се използва, уверете се, че е изключена с бутона OFF. Не е достатъчно режимът на работа да е настроен на 0.
За всяка промяна на посоката на въртене първо настройте скоростта на въртене на 0 и след това натиснете бутона Назад / Напред. Не натискайте бутона Назад/Напред по време на работа. Има риск патронникът да изгори.
Технически спецификации:

Обороти: 0-35 000 об./мин
Мощност: 85W
Тегло на патронника: 213 гр
Общо тегло: 2820 гр
Цвят черен
Посока на въртене FWD / REV
Код: LUX-5500 PRO

Гаранция 12 месеца.

Доставка в рамките на 3 до 5 дни.

860,00 лв. 439,00 лв.

Неустоими предложения

комплекти гел лакове

виж тук