Комплект за парафин с Уред нагревател за парафин + аксесоари + ПОДАРЪК - Милано, Италия

143,00 лв. 215,00 лв.
Промо Ново
  • Марка: SensoPro - Milano
  • Кат. номер: K0174
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Paraffin Kit - парафинов нагревател + аксесоари - идеалното лечение за овлажняване и омекотяване на кожата. Ръцете и краката се нуждаят от допълнителна грижа, за да запазят младежкия си вид за дълго време. Терапията с парафин е едно от най-добрите решения, когато искате да осигурите постоянна хидратация на кожата, направо у дома.

Комплектът съдържа:

1 x Професионален нагревател за парафин Velvety PRO, SensoPRO Италия - загрява както козметичен парафин, така и етерични масла за ароматерапия. Има максимална мощност 150W, а капацитетът на вътрешния резервоар достига до 3000 мл. Уредът е разполага с достатъчно място, за да потопите ръката, крака и лакътя си в течен парафин.

2 x Твърд козметичен парафин SensoPRO Italia - 500 g - идеален за подобряване на общия вид на кожата на ръцете и краката. 

1 x Парафинова терапия Botosi Soft Ingrid - идеалният избор за третиране на напукани пети или дехидратация на кожата на краката.

1 x Ръкавици за парафин Soft Sofia - специално създадени за дълбоката хидратация на вашите ръце. Изработени са от текстилна материя, идеална за запазване на топлината, така че парафинът да проникне дълбоко в кожата.

ПОДАРЪК - Специалната четка за нанасяне на парафин - идеалният продукт във вашия комплект, който ви помага да покриете перфектно кожата на ръцете и краката си по време на терапията с парафин.

Ползи от лечението с парафин:

- Преди да започнете това лечение, кожата трябва да се почисти, за да се отстранят потта, следите от парфюм, крем или дезодорант.

-Парафинът хидратира кожата в дълбочина, спомага за стимулиране на кръвообращението, спомага за подобряване на еластичността на кожата и предотвратява нейното стареене.

- Парафинът има ексфолираща роля (трябва да се отстрани, когато стане крехък).

- Терапията с парафин може да има и лечебна цел.

Изберете Paraffin Kit с нагревател за парафин SensoPRO + аксесоари + ПОДАРЪК , за да имате хидратирана и кадифена кожа!