Супер здрав Изграждащ гел - RevoFlex LUXORISE -Германия- UV гел за изграждане на нокти 30 ml, розово - тъмен

Прегърнете иновациите, изследвайте креативността, постигнете съвършенство с RevoFlex LUXORISE UV гел за изграждане на нокти 30 мл! Революционната, първокласна, самонивелираща се, устойчива и гъвкава формула е предназначена изключително за маникюристи. По този начин, това е конструктивен гел с отлични моделиращи свойства, който оптимизира максимално процеса на изграждане на ноктите.

Изграждащият гел LUXORISE има отлична работоспособност и адхезия, което го прави лесен за използване в различни техники за изграждане на нокти - с шаблон, с накрайници LUXORISE Smart forms, директно върху естествени нокти, фибростъкло и др. В същото време е гел с отлична гъвкавост, лесен за завършване, независимо от формата на нокътя - квадратна, овална, стилето, бадем и др.

Вискозитетът е подходящ за лесно нанасяне с изключителни резултати. Сега е лесно да създавате деликатен маникюр с дълги, тънки и здрави нокти.

Хармонията между съставките придава на гела повишена стабилност. Не променя цвета си с времето, не се чупи, не се напуква.

Неустоими предложения

комплекти гел лакове

виж тук